Napad virusov: kako okrepiti imunski sistem, da ne bi zboleli?

Vsak človek naj v obdobju virusnih bolezni ponovi mantro: umiva roke, uporablja maske, se ne dotika obraza, ima manj stika z ljudmi, spremlja prve znake bolezni in predvsem skrbi za imunski sistem.

Upoštevate vsa pravila, a se še vedno bojite, da bi se okužili? Zdravnica Anna Marija vam bo povedala, kako zaščititi sebe in svoje ljubljene.

Živjo, Anna. Ali je res, da lahko oseba z močnim imunskim sistemom varno stopi v stik z okuženo osebo, ne da bi zbolela?

Pozdravljena! Da, popolnoma drži. Dobro zaščiten organizem deluje veliko bolje z virusi in bakterijami, če je organizem močan, prepreči zaplete z zaustavljanjem širjenja bakterij in virusov.

Zakaj se to dogaja?

Naše imunske obrambe so sposobne opravljati do pet različnih funkcij: razjasniti vzroke vnetja, aktivirati bližnje celice in komunicirati z notranjimi organi. Če vaše celice ne morejo skozi okužbo dlje časa, poiščejo pomoč v beljakovinah, ki ustvarijo ovire, ki lahko ujamejo maligne bakterije in jih uničijo.

Zakaj imunska obramba postane šibka?

Šibke imunske obrambe so lahko posledica nepravilnega načina življenja, kajenja, smoga, stresa. Veliko dejavnikov. Vključno z genskim. Na primer, otrok je pridobil zaščito samo od matere. In pri starejših je aktivnost namenjenih žlez zmanjšana, zato so občutljive na številne virusne bolezni. Pri slabi imunski obrambi pa pomaga izdelek Imuno Vital.

Ali lahko imunski obrambi pomagamo v boju proti virusom in bakterijam, če so oslabljene?

Močno je treba okrepiti imuniteto, razumeti je treba le, da to ni tako neposreden postopek. Imuno-modulatorji se prodajajo v lekarnah, vendar niso vsi dokazali svoje učinkovitosti. Sem spadajo naravna zdravila na osnovi zdravilnih rastlin, sintetičnih stimulansov, vitaminov in hormonov. Medtem ko izdelek Imuno Vital izboljša imuniteto za več kot 40% že po 15-dneh redne uporabe.

Ali bi med izdelki za imunski sistem lahko priporočili omembe vreden pripravek?

Eden najbolj učinkovitih pripravkov je nedvomno Imuno Vital. Njegova učinkovina je najučinkovitejša saj dolgoročno izboljša imunski sistem, sestavljen je samo iz naravnih in
preverjenih sestavin in je brez stranskih učinkov.

Kaj je njegova posebnost?

Je popolnoma naraven in postavi na noge tudi najbolj uničen imunski sistem.
Imuno Vital sestavlja 11 biološko aktivnih sestavin, vključno z nenadomestljivimi maščobnimi kislinami. Je visoko učinkovit izdelek, saj sestavine kot so gobe Maitake, Šitake in Reishi delujejo na organizem zdravilno. Reishi goba učinkuje proti raku in zmanjšuje tveganja za srčno žilna obolenja, goba Šitake pa učinkovito podpira imunski sistem, znižuje vnetja v telesu in pomaga v boju proti debelosti.

Poleg tega:

  • Podpira absorpcijo vitamina C
  • Ima protivnetni učinek
  • Zagotovi odlično počutje in vitalnost
  • Proizvaja protitelesa, ki se borijo proti okužbam in boleznim
  • Zmanjšuje vnetja in povečuje odpornost telesa na bakterijske okužbe
  • Deluje preventivno in zdravilno na mnoga kronična obolenja

V bistvu Imuno Vital aktivira snovi, ki jih sintetizira človeško telo kot odgovor na invazijo patogenov. Imunska pregrada jim preprečuje širjenje, zato lahko stopite v stik z bolnimi, ne da bi prišlo do okužbe .

Najlepša hvala za pomoč pri razlagi in razumevanju te težke težave. Prepričan sem, da bodo vsi naši bralci hvaležni za vašo pomoč in jih bo zanimalo, kje se lahko kupi izdelek Imuno Vital!

Za nakup izdelka po akcijski ceni kliknite tukaj

Imuno Vital lahko najdete tudi v lekarni, priporočam pa, da ga kupite neposredno na spletni strani proizvajalca. Dejstvo je, da se v lekarnah pogosto pojavljajo ponaredki, v času močnih virusnih okužb pa se cena lahko celo poveča do 10-krat. Če ga kupite neposredno od proizvajalca, ne boste le prihranili, ampak boste tudi varni.

Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Košarica je prazna V vaši košarici ni izdelkov.

Vitaminko

Mesto zdravja