Garancija dobrega počutja

Naše poslanstvo je pomagati ljudem, da se počutijo bistveno bolje, saj so pozitivne spremembe naša strast. Če se ne počutite bistveno bolje ali niste 100% zadovoljni z našimi izdelki smo za vas pripravili posebno garancijo, ki je ne boste našli nikjer drugje.

30 dnevna garancija vračila

Ob naročilu izdelka imate na razpolago 30 dni, da ga preizkusite. Če vam izdelek ne ustreza, lahko v tem času kadarkoli uveljavljate Garancijo dobrega počutja.

Edino kar je potrebno narediti je navesti razlog nezadovoljstva nad izdelkom, da lahko le te v prihodnosti izboljšamo ter vračilo izdelka ali embalaže v kolikor ste izdelek porabili.

Garancija dobrega počutja velja samo za prvo naročilo vsakega izdelka. Če je naročen več kot en isti izdelek se vam povrne samo ena odprta embalaža znotraj naročila, kar pomeni da za vračilo preostalih istih izdelkov morajo biti embalaže zaprte in v stanju kot ste jih prejeli.

Če na primer kupite tri pakiranja istega izdelka in enega odprete in dve ostaneta zaprti ste upravičeni do vračila za vsa tri pakiranja.

Če kupite tri pakiranja istega izdelka in dva odprete, ste upravičeni do vračila za dva pakiranja.

Pogoji vračila

Vračilo bo izvedeni v enaki višini kot je bila cena po kateri ste kupili izdelek (npr. ob znižani ceni).

Če je od vašega nakupa in dostave izdelka minilo več kot 30 dni Garancija dobrega počutja žal več ne velja. Za uveljvljanje Garancije dobrega počutja potrebujemo številko naročila ali dokazilo o nakupu ter vrnjen izdelek skupaj z izpolnjenim obrazcem (ali pripis potrebnih podatkov z obrazca na list papirja in priložen izdelku).

Obdelava vračil

Ko bomo vaše vračilo pregledali, vas bomo obvestili preko e-pošte ali SMS sporočila o odobritvi ali zavrnitvi vašega vračila.

Če je vračilo odobreno boste preko e-pošte ali SMS sporočila prejeli posebno unikatno kodo z dobroimetjem v višini zneska vračila katero lahko izkoristite v 90-dneh pri naslednjem nakupu na naši spletni trgovini za nakup izdelkov.

Kako vrniti izdelek

Če želite vrniti svoje izdelke, nam to sporočite preko telefona ali e-pošte, da vam pošljemo obrazec za vračilo.

Nato pošljite svoje izdelke na posebni naslov za vračilo, obvezno skupaj z obrazcem za vračilo:

GLS Depo PU (Za Vitaminko.net)
Veseljakova 11, 1000 Ljubljana

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino žal ne moremo sprejeti. Osebno vračilo izdelka ni mogoče.

Če pošiljate pošiljko vrednosti nad 20€, razmislite o priporočeni pošti, saj lahko le tako jamčimo da bomo prejeli vaš vrnjeni izdelek.


Garancija dobrega počutja


Brezplačno svetovanje


Preverjeni izdelki Evropske kakovosti


Najboljše cene brez posrednikov


Brezplačna dostava nad 50€


Varno plačilo in naročilo

Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Košarica je prazna V vaši košarici ni izdelkov.

Vitaminko

Mesto zdravja