O nas

"Povej mi kaj ješ, in povedal ti bom, kaj si." Anthelme B. Savarin

Vitaminko – mesto zdravja

Pri nas boste našli veliko različnih visoko kakovostnih prehranskih dopolnil za zdravje, šport in dobro počutje.

Prizadevamo si, da so naši izdelki dobro razmerje med kakovostjo in ceno.  Čeprav svoje izdelke prodajamo preko spleta, zelo cenimo osebni stik s strankami. Po našem mnenju so povratne informacije naših strank dobrodošle. Naša ekipa se trudi izpolniti vsako željo, hkrati pa smo odprti in hvaležni za predloge, kako lahko izboljšamo naše storitve. Vaše povratne informacije nam bodo pomagale še naprej rasti in razvijati našo trgovino, da bo boljše ustrezala vašim potrebam.

Naši izdelki so preverjeni izdelki evropske kakovosti, nudimo brezplačno dostavo pri nakupu nad 50€ ter imamo najboljše cene brez posrednikov. Za brezplačno svetovanje so vam na voljo naši strokovnjaki med 09:00 – 16:00 uro.

Naš cilj

Ponuditi izdelke odlične kakovosti – za vaše popolno zadovoljstvo.

Garancija dobrega počutja

Naše poslanstvo je pomagati ljudem, da se počutijo bistveno bolje, saj so pozitivne spremembe naša strast. Če se ne počutite bistveno bolje ali niste 100% zadovoljni z našimi izdelki smo za vas pripravili posebno garancijo, ki je ne boste našli nikjer drugje, več o garanciji najdete na naši spletni strani.

Garancija dobrega počutja
Brezplačno svetovanje
Izdelki Evropske kakovosti
Najboljše cene brez posrednikov
Brezplačna dostava nad 50€
Varno plačilo in naročilo
Zapri

Prijava

Zapri

Košarica (0)

Košarica je prazna V vaši košarici ni izdelkov.

Vitaminko

Mesto zdravja